Un dosar castigat duce la recuperarea banilor de catre client. E o problema de relatie cu clientul sa-i castigi si sa se supere pe tine ca avocat. Nu mi s-a intamplat, slava cerului!!!
Sau slava clientilor mei si relatiilor pe care le-am cladit cu ei! Poate stiu eu cum sa-i tratez sau poate stiu ei cum sa procedeze. :D
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Eu nu negociez pentru ca nu imi subestimez serviciile.
avocat Claudiu Lascoschi
Referitor la acest lucru, sper ca nu mergeti in vreo instanta si aduceti acelasi argument suprem: ca nu incepeti sa negociati, demonstrand prin probe, pentru ca nu subestimati drepturile clientului dv.!!! #-o
Oricum, asa cum a spus admin, discutia a alunecat rau de tot la vale, spre gunoi, din pacate. Ca sa ne aratam doar parerile argumentat nu putem noi, minunatii astia avocati care suntem atat de buni incat sa nu gresim prea grav! :(
Asa ca ma voi retrage facand o plecaciune in fata colegului, macar pentru faptul ca a reusit sa scoata argumentari atat de ample de la colega Andreea. Lucru care rar se intampla, ea fiind de regula scurta si la obiect...
Va pup pe toti!
P.S. Apropo de reguli, propun una: sa nu scriem 3 mesaje la rand. Sau 2. Sau 5. Daca nu stim sa folosim butonul editeaza, propun sa ne retragem frumusel de pe forum.
Daca vrem sa ramanem, apasam editeaza in loc de raspunde la mesajul pe care tot tu abia l-ai scris. Ok?