avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare de divort definitiva si executorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare de divort definitiva si executorie

Buna ziua!!!As dori si eu sa stiu ce trebuie facut pentru a obtine o hotarare de divort definitiva si executorie.Tatal meu a divortat,obtinand decizia judecatoareasca in care e specificat ca fosta sotie sa revina la numele de familie anterior.Aceasta nu si-a schimbat buletinul (numele si nici domiciliul) si am vrea o hotarare de divort definitiva si in special executorie.Mentionez ca termenul de depunere al recursului a expirat de 2 luni de zile.Daca se poate sa imi spuneti ce acte trebuiesc depuse si unde dar si eventuale taxe ce trebuiesc achitate.Va multumesc!!!
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2008
lukian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 21 Martie 2008
Daca va uitati in pozitia nr 4 din topic vedeti ca am dat un raspuns care putea sa va ajute in mod suplimentar.
Ati multumit cuiva dar nu mie.Si nici nu ma interesa.
Cred ca ceea ce v-a suparat in realitate a fost faptul ca am facut trimitere la avocatul pe care l-ati avut ( tocmai pt ca nu l-ati avut).
Daca acest lucru v-a suparat faceti greseala universala a justitiabilului din Romania care se plange ca justitia e corupta pt simplul motiv ca nu a stiut sa se apere ( spre norocul tatalui dvs, daca am retinut bine, in acest caz nu exista motive de nemultumire).

avocat Claudiu Lascoschi
Discutiile offtopic pot fi purtate si prin mesaje private , iar potrivit Regulamentului de postare acestea pot fi sterse de catre moderatori sau admin.
Daca cititi mai bine mesajele celui care a initiat topicul s-a specificat ca a inteles ce are de facut ... chair in acest sens am primit un mesaj privat din partea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva prin nerecurare Adrian T Adrian T Buna ziua! Prin sentinta civila din 2004 - pe rol fiind judecarea actiunii civile de partaj bunuri comune formulate de mine in contradictoriu cu fostul sot si ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort definitiva si executorie GIGI_DITA GIGI_DITA Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am primit o hotarare de divort definitiva si executorie fara termen de executare. Ce trebuie sa fac pentru a o legaliza? ... (vezi toată discuția)
Hotarire divort mary__ mary__ am doi copii ....sint in divort cu fostul sot un copil este la mine, celalalt la sot. azi am primit hotarirea de divort,si am fost instiintata ca ambii copii ... (vezi toată discuția)