avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chitanta retroactiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chitanta retroactiva

As vrea sa stiu daca se poate face o chitanta notariala retroactiva pentru bani primiti acum 13 ani si care este valabililatea si eficacitatea ei in instanta . Multumesc
Eu v-am zis ce sa faceti.Insa, vedeti ca intr-un proces va trebuie mai multe probe.Era bine daca dadea aceasta declaratie chiar fratele dvs.Eu ma gandesc deja daca nu cumva ar exista si alte cai.Dar, nu stiu cat de hotarat sunteti sa rezolvati aceasta problema.

avocat Claudiu Lascoschi

Nu stiti pentru ca nu cititi cu atentie si nu ne raspundeti la intrebari.
daca va zbateti atat, poate ca suma merita si atunci... de ce nu mergeti la un avocat?
Am vazut ca nu s-a incheiat niciun act, v-am intrebat despre cum i s-au dat bani fratelui si... nimic!
Pai... cum vreti astfel sa va dam solutii?
Ca nu prea citim ganduri.

#-o
AVLIL a scris:

Nu stiti pentru ca nu cititi cu atentie si nu ne raspundeti la intrebari.
daca va zbateti atat, poate ca suma merita si atunci... de ce nu mergeti la un avocat?
Am vazut ca nu s-a incheiat niciun act, v-am intrebat despre cum i s-au dat bani fratelui si... nimic!
Pai... cum vreti astfel sa va dam solutii?
Ca nu prea citim ganduri.

#-o
Fratele meu s-a ocupat de toate actele,el a mers la notar cu cumparatorul (grec) si cu parintii mei,mama mea fiind doar proprietara. S-a facut actul,s-a semnat banii au fost dati mamaei mele si cand au iesit de acolo mama i-a dat banii fratelui meu ,el ducandu-se apoi acasa. Nu exista alti martori in afara de tatal meu dar am uitata sa precizez ca fratele meu l-a gasit pe cumparatorul grec si el s-a ocupat de toate tratativele pana la semnarea actelor. Va multumesc!
Vedeti ca, daca decedeaza tatal si nu exista alt martor trebuie sa incercati sa rezolvati problema inainte de a deceda pt ca, altfel, in opinia mea, nu veti reusi sa dovediti nimic la instanta cu privire la ceea ce va intereseaza.Iar grecul nu stie ca a primit fratele banii si nici nu va veni la proces.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Vedeti ca, daca decedeaza tatal si nu exista alt martor trebuie sa incercati sa rezolvati problema inainte de a deceda pt ca, altfel, in opinia mea, nu veti reusi sa dovediti nimic la instanta cu privire la ceea ce va intereseaza.Iar grecul nu stie ca a primit fratele banii si nici nu va veni la proces.

avocat Claudiu Lascoschi
Asa voi face dar credeti ca va conta mai tarziu in instanta faptul ca parintii sa dea totodata o alta declaratie din partea parintilor prin care vor spune ca dupa insusirea banilor fratele meu nu i-a ajutat deloc de-a lungul anilor,cu nimic spre deosebire de mine care am dovezi ca i-am sustinut financiar de 10 ani de zile. Va multumesc mult de tot pentru rabdarea pe care ati avut-o cu mine !

Alte discuții în legătură

Mostenire lilianamanea67 lilianamanea67 Buna ziua, problema mea este urmatoarea: Parintii mei mi-au dat mie un apartament in care sa locuiesc impreuna cu sotia, iar fratelui meu un alt apartament, ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare_cumparare! mire75 mire75 Buna ziua,am nevoie de sfatul dvs.Am cumparat un imobil de la mama mea,cu contract de vanzare-cumparare,in forma autentica,fara clauza de intretinere,abitatie ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare sau donatie? Ruxa Ruxa Buna ziua, Parintii sotului meu, vor sa treaca o garsoniera din proprietatea tatalui (e o mostenire) in proprietatea sotului meu. Ce e mai recomandat? ... (vezi toată discuția)