avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Este vorba despre o donatie si omul stie de ce vrea sa procedeze asa.Este informat bine.
Cat priveste martorul ruda poate fi de acord partea adversa sa fie audiata.Depinde foarte mult de discutiile ce vor fi purtate intre parinti si cei doi copii si ceea ce doresc efectiv parintii sau parintele.
Ia vedeti voi prevederile art 189 alin 2 c.pr.civ.
Situatia este incurcata dar eu cred ca ar putea fi rezolvata.Dar omul nu este interesat sa isi angajeze un avocat.
avocat Claudiu Lascoschi
Nu a fost vorba ca nu vreau sa angajez un avocat din contra voi angaja unul. Dar pe cine?Cum voi stii ca am facut alegerea buna? Vad ca pe cat de multi avocati, pe atat de multe pareri , de parca nu s-ar urma aceleasi legi. Incerc sa-mi dau sema in functie de raspunsurile dumneavoastra pe cine sa angajez si sincer sa va spun, sunt inca in ceata. Ideea e urmatoarea : doresc sa gaesc un avocat ,care sa se ocupe de acte, care si cum trebuie facute , cu care sansele mele de succes sa fie garantate macar 90%. Inteleg ca nu se poate sa fi 100% sigur de reusita. NU doresc acte facute doar de dragul de a cheltui niste bani in plus acum ca apoi sa-mi dau seama ca a fost o pierdere de timp si de bani. Trebuie sa existe o cale, sa se poata face niste acte care sa-mi asigure ,pentru mai tarziu, in cazul in care voi fi data in judecata, sanse de castig din cele 90%,pe care le am la incheierea actelor, macar 65-70%.dupa aparitia oricaror probleme neprevazute . Va multumesc !