buna ziua,eu am o problema cu avocata...a fost data sentinta in procesul fratelui meu si noi suntem multumiti asa,dar avocata fara aprobarea noastra a facut apel si ne-a sunat doar sa ne spuna ca tre sa-i mai dam o suma de bani,cum tre sa procedam in situatia asta,se poate agrava sentinta?putem face ceva sa nu-i permitem avocatei sa continue apelul pentru ca parintii mei nu isi mai permit sa continue procesul si suntem si multumiti cu suspendarea care au dat-o.Va rog sa imi dati un sfat.Va multumesc
Am avut si eu o situatie in care am declarat apel deoarece vroiam o pedeapsa cu suspendare pentru trafic international de droguri si ulterior inculpatul si-a retras apelul impreuna cu alti inculpati.
Il intrebasem daca ii declar apel in caz ca nu primeste o pedeapsa cu suspendare si a raspuns pozitiv.Si familia lui mi-a confirmat sa declar apel.
Vazand insa ce pedepse au primit unii dintre inculpati s-a speriat si a considerat ca 3 ani cu executare sunt rezonabili...
Erau pedepse apicate de 19 ani, 21 de ani, 23 de ani...
Este dreptul inculpatului sa isi retraga apelul chiar daca il declara el personal.Nu este obligat sa se judece daca nu doreste.
Instanta nu are nicio obiectie.