buna ziua,eu am o problema cu avocata...a fost data sentinta in procesul fratelui meu si noi suntem multumiti asa,dar avocata fara aprobarea noastra a facut apel si ne-a sunat doar sa ne spuna ca tre sa-i mai dam o suma de bani,cum tre sa procedam in situatia asta,se poate agrava sentinta?putem face ceva sa nu-i permitem avocatei sa continue apelul pentru ca parintii mei nu isi mai permit sa continue procesul si suntem si multumiti cu suspendarea care au dat-o.Va rog sa imi dati un sfat.Va multumesc
procurorul a propus ca fratelui meu sa-i dea fara supraveghere dar nu a vrut judecatorul...deci daca ramane cu 3 ani cu supraveghere nu poate parasi tara?am auzit ca poate face cerere la probatoriu parca si tre sa lase un nr de tel sa poata fi sunat si o data la 6 luni sa vina in tara sa seprezinte sa faca raport...,nu vrem sa fie judecat in lipsa am vrea sda facem cerere sa anulam apelul si sa ramana pedeapsa asa,am inteles ca avocata a cerut apelul nu parchetul va multumesc
Trebuie stiut exact cum se prezinta situatia intrucat altfel vom scrie un tratat de drept...pe aceasta chestiune si e posibil ca tot sa nu acoperim problema dvs...
Ca sa poata pleca din tara ar fi bine sa mearga insotit de avocat la politie si sa se discute problema.
Nu poate pleca aiurea din tara...