mihaela 25 a scris:
buna ziua,apelul fratelui meu s-a terminat cu amanare pentru ca avocata nu s-a prezentat asa cum ne asteptam si ne-a dat avocat din oficiu,apelul a fost facut de avocata ca sa nu mai aiba cei 3 ani de control,si nu am respins apelul inca pentru ca nu stim cum sa procedam,dar am inchis contractul cu avocata,si vroiam sa va intreb ce se intampla in acesti ani de control,si daca vrem sa respingem apelul ca vreau sa il iau pe fratele meu la mine in strainatate cum tre sa procedez,ce cereri tre sa fac si cat timp dureaza,au motive sa nu-i dea voie sa plece?am inteles ca daca vrea sa plece tre sa lase un numar de telefon dar nu stim sigur,va rog sa imi dati un sfat,merita sa continum cu apelul ?va putea iesi din tara chiar daca are acesti ani de control?va multumesc
Nu este indicat sa plece si sa fie judecat in lipsa.Risca sa primeasca o pedeapsa cu executare daca parchetul a declarat apel.
Trebuie sa se prezinte si sa se apere.
De asemenea, nu neglijati nici angajarea unui avocat intrucat peste 50% din apelurile parchetului dunt admise...si aceasta ar insemna ca el sa ajunga la inchisoare.
avocat Claudiu Lascoschi