As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica
In COR am citi si scrie ca nu este obligatoriu sa aiba studii superioare.
Pot sa-l angajez pe acest post ca liceean?si care ar fi salarul de incadrare?
Eu din cate stiu doar la liceul pedagogic se fac 5 ani. In rest se mai fac 5 ani doar la seral sau daca ramii repetent B-) .
Daca doriti sa-l ajutati puteti sa-l ajutati si sa-l angajati ca programator. O scrisoare de recomandare in care spuneti ca a fost manager de proiecte ar fi destul pentru CV, daca doar doriti sa-l ajutati (dupa cum ati spus). Titlurile astea pompoase nu stiu unde tin, poate in Romania, daca chiar a fi sa lucreze dincolo e destul sa aiba experienta / sa-i umble mintea. Proiectele alea internationale sunt mult mai valoroase decat cartea de munca pe care scrie director
in general la " privat" nu conteaza diplomele asa ca daca vreti sa il angajati ca director nu va poate obliga nimeni sa nu o faceti!!!
Felicitari si dvs. dar si lui =D>
Incadrare co
CR_MA
buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)