As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica
In COR am citi si scrie ca nu este obligatoriu sa aiba studii superioare.
Pot sa-l angajez pe acest post ca liceean?si care ar fi salarul de incadrare?
Primul job din viata unui tanar de 19 ani DIRECTOR va starnii hohote de ras.
Cu totii am incercat sa explicam ca nu este bine..... si este si egal cu zero.
Daca as primi un CV cu aceasta mentiune ca prim loc de munca as arunca CV direct la gunoi, ce as putea angaja o astfel de persoana? ce loc de munca sa mai caute....? DIRECTOR GENERAL poate ca sa nu ii cada blazonul.
Orice incercare de a expune experienta si priceperea va fi luata in ras si va fi privita ca o minciuna......... frizeaza ridicolul.
Se poate.
Aduce diploma de 8 clase.
Este cel mai simplu sa angajezi pe cineva director.
Altii isi angajeaza copii in firma inca din liceu, pentru a acumula copilul vechime.
Eu cred ca este mai important sa dam un raspuns la intrebarea inaintata, decat sa devenim ironici.
off-topic... vad ca toata lumea recomanda asta, insa ce pacat ca in Romania inca se mai practica cerinta hartiilor la o angajare. probabil din cauza asta si merge asa cum merge. eu vad o angajare cam asa: (1) o persoana de specialitate sa citeasca cv-ul (2) pare bun, cheama-l la o intrevedere si da-i un test sau doua (3) vezi cum raspunde la test(e) si daca merita o a doua intrevedere (4) la a doua intrevedere cam stii daca il vrei sau nu, adu eventual un psiholog (dupa posibilitati) si fa-i omului o oferta - sau intreaba-l cit vrea ... negociati-o si ASTA E. Cam asta se practica in N.Am. si nu s-ar zice ca sunt inapoiati.
:offtopic:
Asa si este.
Sunt destui directori de acest gen tocmai ca actual directori pot fi si liceeni care mai de care mai talentati.
Cine zice ca este un lucru rau?
Eu am zis doar ca este de ras. Sau poate de plans.
Sigur ca doar la " firma lui tata" poti fi director cu 8 clase.
Nu stiu ce este N.AM. sau ce este dar si in strainatate si chiar si in America conteaza specializarea si calificarea si recomandarea pe care ultimul angajator o da cu responsabilitate.........
Ca doar nu degeaba diplomele din Romania nu sunt asa recunoscute peste tot, poate ca si ele au acolo o importanta mai mare decat credeti.
Incadrare co
CR_MA
buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)