avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare liceean pe post de director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare liceean pe post de director

As dori sa angajez un baiat ..este inca in liceu..are diplome pe calificari si doresc sa-l angajez cu 1 ora ca director divizie informatica
In COR am citi si scrie ca nu este obligatoriu sa aiba studii superioare.
Pot sa-l angajez pe acest post ca liceean?si care ar fi salarul de incadrare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:00, 14 Ianuarie 2011
ctynn a scris:

in general la " privat" nu conteaza diplomele asa ca daca vreti sa il angajati ca director nu va poate obliga nimeni sa nu o faceti!!!
Felicitari si dvs. dar si lui =D>

Cum adica la "privat" nu conteaza diplomele ?
Director divizie informatica
(Subgrupa majora 12, Grupa minora 123, Grupa de baza 1236)
Nivelul de instruire: - (nedefinit; superior dar nu neaparat)

Prin expresia superior dar nu neaparat se intelege ca macar studii medii sa fie acolo.
Este chiar caraghios director o ora pe zi si asta doar de forma .......
Daca luam in considerare si faptul ca in prezent nu se mai intocmesc si nici nu se mai completeaza carnete de munca este si o cheltuiala inutila.
Si pana la final ce experienta s-ar presupune ca ar capata? De management?
Liceanul nu va capata nici macar experienta de salariat........ ca doar nu va fi director 1 ora pe zi si la modul real.
E la Colegiu tehnic...ma rog nu mai conteaza...am sa intreb direct la ITm desi vad eu cum ajung la un raspuns ....Am pus intrebarea pt ca la nedefinit ;superior dar nu neaparat nu se subintelege neaparat ca trebuie bacul.Functia(COR)nu are legatura cu carte de munca...chiar daca nu se mai scrie pe hartie va exista electronic...si nu e vorba nici de experienta acumulata.....
Oricum am primit raspunsuri si ca da si ca nu..Va ramane sa vad ce raspuns imi dau cei de la ITM

Multumesc de rapsunsuri
Asa cum am spus de prima data, daca prima slujba a liceanului este de director macar salariul sa fie impresionant cam 20.000 lei pentru ora de sacrificiu =D>, ca doar nu o sa-l platesti cu minimul pe economie ca tot nu are nici o calificare ;)
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
adelaida_07, utilizator
Am fost azi la ITM si mi-a raspuns clar ca daca el e capabil,pot sa-l pun pe orice functie.
Mersi de pareri.
Puteti sa-l angajati, nu veti avea probleme la ITM
In schimb trebuie sa evaluati impactul unei asemenea mentiuni in cartea de munca a tanarului
Cred ca orice firma serioasa isi va pune intrebari referitoare, nu numai la posibilitatile candidatului lor de a indeplini responsabilitatile functiei(care implica multe alte abilitati in plus fata de extraordinare ablitati pur tehnice-respectiv cele necesare conducerii departamentuluicondus)
Lucrez la o multinationala si stiu ca nu asa isi recruteaza oamenii
Poate chiar il puteti dezavantaja in acest mod
Mai bine il puteti ajuta sa continue studiile in tara sau afara
Cu stima

Alte discuții în legătură

Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Pierd locul de munca cu studii medii - nu am diploma de bac biadeia biadeia am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca ... (vezi toată discuția)