avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
:offtopic:
Nu plangeti, maine o sa fie si mai rau :console::giggle::whistle:
@elga50
Buna dimineata
eu trec cod caeen 9499
Din punct de vedere a ceea ce urmeaza sa completam in restul declaratiei, nu conteaza daca e 6832 sau 9499.

Eu am scris la adresa de email care e pusa de ei in instructiuni si am intrebat
- ce e cu contributia la sanatate - pentru ca nu ai posibilitatea sa faci dinstinctie in cadrul conventiilor civile intre un pensionar, un lucrator in alta parte cu contract de munca, un PFA sau un ne-PFA
- de ce se poate valida angajatul numai daca baza contributiei individuale de sanatate se face "spatiu", stergandu-se "0";
- de ce impozitul cod 616 din linia 29 de la creante, daca se completeaza, da eroare ca "nu este in lista de creante".

Sunt curioasa daca imi vor raspunde. Eu am inceput sa studiez si documentul Anexa 8 cu validare, unde se poate observa dinamica lucrului pe acesta declaratie a celor care o programeaza....acolo am vazut urmatoarele scrise referitoare la CASS asigurat in cazul conventiilor civile C_8 = 0 daca C_1 in (10,11,13,15,17,18), ceea ce se traduce ca Baza contributiei pentru sanatate = 0 pentru persoanele care se incadreaza la la Tip asigurat (C_1) in liniile 10, 11....si 18 cum e cazul nostru)
@elga50
Puteti sa-mi spuneti unde ati intrebat,anume pe ce adresa ,pe asistenta contribuabili ANAF???
Eu am intrebat pe ANAF,de raspuns mi-au raspuns online dar si-n plic de la ADMINISTRATIA financiara de sector,cand am intrebat ceva.
Era vorba de raspunsul acela in care tot angajatorul vedea in ce categorie se incadreaza munca administratorului si afemeii de servici,ca activitate independenta sau dependenta,ca sa lamuresc locatarii asociatiei in legatura cu contributiile catre stat la conventii civile,raspuns care nu l-am putut pune aici pe site.
La d112@mfinante.gv.ro
Pana acum n-am primit niciun raspuns. :(

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)