avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Probleme cu serverul anaf probabil ca o sa mai apara, cu precadere in ultima zi de depunere a declaratiilor.
Dar am si eu o intrebare : pentru a semna si transmite electronic declaratiile, in afara de kitul de semnatura digitala calificata, mai e nevoie si de Licenta Windows pe calculatorul respectiv ? vad ca unii isi fac reclama pt transmiterea electronica a declaratiilor si mentioneaza/ puncteaza ca au Licenta Windows.
merci
Deocamdata nu am auzit de asa ceva, cel putin in pasii pe care i-am facut pana acum pe calea obtinerii acordului final de semnare electronica a declaratiilor.
Daca voi afla ceva in plus voi scrie aici.
da, nici eu nu am vazut o astfel de conditie in termenii si conditiile generale ale furnizorului de certificat digital si nici in legea 455/2001 privind semnatura digitala, dar ma gandeam ca scrie in vreo lege ceva legat de OBLIGATIVITATEA LICENTEI WINDOWS; nu de alta, dar nu costa decat 450-500 lei ! daca mai aude/stie cineva ceva, va rog sa scrieti aici. Multumesc
iapost a scris:
... pentru a semna si transmite electronic declaratiile, in afara de kitul de semnatura digitala calificata, mai e nevoie si de Licenta Windows pe calculatorul respectiv ?

Suntem pe un forum in care este incurajata respectarea dreptului la proprietate si a legislatiei in general.
Daca dati click drepta pe "My computer" veti observa "Registered to:" unde apare un cod si care inseamna ca aveti licenta...
@eliasav
Fals, nu inseamna ca ai licenta.
Licenta se dovedeste prin stickerul de licenta si factura cu care a fost achizitionat. Asta cere BSA.

@iapost
Atentie ca este un forum public, cum adica daca trebuie licenta. Normal ca trebuie. Si sunt convins ca toti useri o au :whistle: fie personal (pe persoana fizica cum ar fi zis un primar faimos de sector) sau pe asociatie. Fiecare ce foloseste, calculatorul privat sau au la dispozitie la sediul asociatiei.

Inca nu am apucat sa studiez ce e cu semnatura electronica, dar poate ca o fi de mai multe feluri dupa tipul sistemului de operare folosit ???

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)