avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declaratie Unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online!

Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Adam Grecu a scris:

[.....] Pe mine personal ma deranjeaza un alt aspect acum. Ultima varianta a D112, este cea din 11.05.2011 care, desigur aduce nu stiu ce imbunatatiri la program, insa nu merge faza ca noua varianta sa o descarc si sa o suprascriu peste cea veche unde am deja toate informatiile deja puse la locul lor. [....]

Citind aceasta idee...sincer va zic parca m-as situa in imponderabilitate.!!!!!
Incerc o intrebare timida..... Intrand in ultima luna depusa - fisier (pdf) salvat de dv. in calculator..... acolo, in formatul .pdf , nu puteti face un "save as", sa-i dati un alt nume si acestui nou fisier sa-i schimbati doar luna - daca alte modificari nu aveti a face, constituindu-se in noul fisier?!?:stunned::tomato:

:offtopic:Sa nu dati cu pietre! ....sau cu rosii! :)
Buna ziua,
Completati sectiunea C , fara sanantate in cazul in care sunteti angajat cu carte de munca in alta parte sau sunteti pensionar. (Rasp[unsul mi-a venit de la Casa de asigurari sanantate Mures).
Selectati poz.18 la incadrare. La creante e usor. 424,419 plus impozitul pe venit din conventii civile conf.OUG 58, 82.
Sectiunea C nici nu are CASS, are numai CAS si somaj.
Doamna Elga, dvs. vorbiti de aceeasi versiune, la care desigur m-a dus si pe mine capul sa fac figura cu ”save as..”. Eu m-am referit la noua versiune care daca ne uitam pe istoric vom vedea ce imbunatatiri aduce, dar nu despre imbunatatiri vorbesc, ci despre faptul ca noua versiune este, la fel ca si celelalte versiuni, un document gol, pregatit sa fie preluat de armata de contabili si responsabili cu declaratiile din firme. Este gol pentru ca asa trebuie, doar nu vor face baietii cate o versiune pentru fiecare...
Deci, eu va intreb pe dvs. (nu dau cu parul), cum faceti trecerea de la varianta din luna aprilie la varianta noua? Din cate stiam eu la alte tipuri de declaratii, tot asa apareau noi variante care aduceau programului tot felul de imbunatatiri si inlaturau bug-uri, dar trecerea se facea simplu, instalai versiunea noua peste cea veche care automat devenea varianta noua, insa ceea ce era important, pastra toti salariatii si situatiile lor in cadrul declaratiei. Pai acum se poate? Intreb, nu dau...
Acum inteleg despre ce vorbiti!
Eu am depus decl.112 prima oara de pe ultima versiune (din 11.05.2011)....si de aceea eram "aeriana" cand am citit mesajul dv......pierdusem din vedere ca altii au fost mai vrednici si au depus decl.112 pe versiuni mai vechi.

Pai ce sa faceti? Ii mai completati o data! Haideti ca nu e chiar asa greu! :"> Macar de-ar imbunatati IT-istii ANAF-ului corelatiile!

Alte discuții în legătură

Despre angajari de pensionari in functii in ap oret20 oret20 Revin cu intrebarea mea, pe acesta tema deoarece informatiile pe care le am sunt contradictorii. Ce obligatii financiare are Asociatia de Proprietari pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venituri din contracte civile doina62 doina62 contractele de conventie civila(femeie servici,administrator,cenzor,presedinte) creaza obligativitatea de a plati doar impozitul de 16%?.Si ce declaratie se ... (vezi toată discuția)
Contributie angajator ceapraga ceapraga Administratora noastra a fost angajata cu conventie civila. In momentul de fata are contract de munca. Cenzora are contract de mandat. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)