Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele impozite datorate pentru acestea? Ce pozitii in declaratie se completeaza?
Buna seara. Am primit recent coletul care contine semnatura digitala. Vad ca cuprinde un CD, un token,un pin, etc. Care este urmatorul pas pe care trebuie sa il fac? Va multumesc
CD-ul contine un ghid care va va arata cum sa procedati pentru a va instala semnatura electronica.
La nevoie dati telefon la firma de la care ati cumparat certificatul si veti fi ghidata pas cu pas, dar sunt convinsa ca ghidul din CD va va fi suficient.
Buna ziua, am primit si eu kit-ul pentru semnatura electronica si am o intrebare.Dupa depunerea declaratilor online unde pot plati, la orice banca cu foaia de varsamant sau trebuie sa merg la trezorerie?
Punctul de destinatie sunt conturile de la trezorerie (un cont pentru bugetul de stat unde se varsa impozitul si un alt cont pentru bugetul contributiilor de asigurari unde se varsa toate celelalte contributii - somaj CAS, CASS, concedii etc toate laolalta).
Punctul de expediere este contul asociatiei, fie de-acasa online, fie de la banca prin Ordin de plata.....sau de la orice banca cu cash prin Foaie de varsamant.
Chiar ANAF, la casieriile sale ar putea sa primeasca (e de interesat!)
Multumesc pentru raspuns d-nei Elga si as mai avea o intrebare. In Decl.112 la anexa1.2 date de identificare asigurat , dupa cnp, nume,data angajare casa de asigurari exista doua optiuni: asigurat/neasigurat pentru concedii si indemnizatii de asigurari socialede sanatate si asiguratin sistemul de asigurari pentru somaj.Aici nu inteleg. Ce sa aleg in situatia mea care platesc asigurarile de sanatate la locul de munca unde am functia de baza...?!