avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in revendicare

In cazul in care nu am inaintat cerere de retrocedare a unui imobil pe legea 10/2001 in timp util, se poate intruduce actiune in revendicare? si daca da, ce presupune aceasta? Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: virgil72 , utilizator 13:26, 19 Septembrie 2008
Am urmarit abia acum "dezbaterea" stimatilor avocati.
Ma intereseaza sa aflu :ori daca ICCJ a transat chestiunea prin recursul in interesul legii, ori sa-mi
furnizati nr de dosar de la ICCJ.
Multumiri anticipate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs in interesul legii - revendicare vs. legea 10 Stefanescu-Goanga & Asociatii Stefanescu-Goanga & Asociatii Astazi ICCJ ar fi trebuit sa solutioneze recursul in interesul legii privind admisibilitatea actiunii in revendicare pe drept comun dupa intrarea in vigoare a ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii caselor nationalizate lumz lumz fac referire la recenta hotarare a curtii constitutionale de a valida modificarea Legii nr. 10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod ... (vezi toată discuția)
Decizie iccj pe legea 1/2009? adrianadamian2009 adrianadamian2009 Stie cineva daca a aparut prima decizie a ICCJ invocand Legea 1/2009, privind inadmisibilitatea actiunilor in revendicare pe dreptul comun (art. 480 C.p.c.)? ... (vezi toată discuția)