avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... pot sa infiintez un birou de consultanta juridica?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

pot sa infiintez un birou de consultanta juridica?

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Daca am terminat facultatea de drept (2007) pot sa infiintez un birou de consultanta juridica? Imi trebuie alt statut decat cel de jurist?
Am un SRL, inregistrat pe Jud Timis, cu obiect unic de activitate Activitati Juridice!E infiintat in martie 2006 si nu intra sub incidenta Deciziei din iunie 2006!E de vanzare!
De ce nu intra?
Care e codul CAEN nou?
=D>
Sper sa nu reusesti sa fraieresti pe cineva ca e chiar asa!
Avlil :love1:
Cum sa nu intre ? Si mai ales, cum va functiona ? :O . Termenul de "hoax" le spune ceva celorlalti utilizatori ?Daca nu sa citeasca definitia data de Cosima, cu trei postari mai sus :magic:
Hoax-ul este un mesaj nesolicitat asemanator spam-ului, mai puţin dăunător. El se caracterizeaza prin transmiterea prin mesaje in lant, trimise cu scopul de a ironiza un public neavizat. ;)
Sau de a raspandi ca adevarate chestiuni false.
=D> u.b.i.k., nu m-am gandit sa-l cataloghez astfel.

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa ma inscriu in ccj? dana01 dana01 buna seara! am o problema si nu stiu cum o pot rezolva. sunt angajata la o societate comerciala din anul 2002 ca jurisconsult cu 8h,am fost angajata la o ... (vezi toată discuția)
Pot in cadrul cabinetului de avocat sa angajez un absolvent de faculate de drept ? CABINET AVOCAT \ CABINET AVOCAT \ Va rog sa mi spuneti daca in cadrul Cabinetului de Avocat pot sa angajez un absolvent al facultatii de stiinte juridice ...si pe ce post ? Dea semenea ... (vezi toată discuția)
Ce angajari poate face un avocat pe cabinet individual? Ionel Popa Ionel Popa cabinetul individual de avocat poate angaja un proaspat absolvent de drept ? cum si in ce calitate ? absolventul de drept nu a dat examen de intrare in ... (vezi toată discuția)