Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Daca am terminat facultatea de drept (2007) pot sa infiintez un birou de consultanta juridica? Imi trebuie alt statut decat cel de jurist?
Ei, acu' in practica... :strong:
Eu spuneam doar ca functioneaza ilegal... Sincera sa fiu, nici nu stiu daca ar putea sa se sesizeze cineva in afara de Registrul Comertului... care nu face nimic! :innocent:
Se sesizeaza sau nu ...mai bine stau in banca mea;)...astept sa ma fac avocat (doamne ajuta) si poate fac ceva atunci...dar pana la a fi avocat....eu ca simplu jurist...debutant chiar...pot sa infiintez ceva? dar sa nu fie pe comercial ca nu imi place deloc :D
Nu inteleg... eu aveam impresia ca vreti de-acum incolo sa faceti acest birou, nu ca el exista deja...
Ei bine, de-acum incolo nu-l mai puteti face, asta e clar.
Dezbaterea e cu privire la SC infiintate pana in 2005 parca, atunci cand a aparut RILu si legea...
De desfiintat le desfiinteaza Baroul de avocati - cel putin in Timis cererile de radiere a societatilor comerciale cu obiect de activitate -activitati juridice- le-a formulat Baroul local. Ca doar cine altcineva e afectat de concurenta?:thumbdown: