avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... pot sa infiintez un birou de consultanta juridica?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

pot sa infiintez un birou de consultanta juridica?

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Daca am terminat facultatea de drept (2007) pot sa infiintez un birou de consultanta juridica? Imi trebuie alt statut decat cel de jurist?
Ei, acu' in practica... :strong:
Eu spuneam doar ca functioneaza ilegal... Sincera sa fiu, nici nu stiu daca ar putea sa se sesizeze cineva in afara de Registrul Comertului... care nu face nimic! :innocent:
Se sesizeaza sau nu ...mai bine stau in banca mea;)...astept sa ma fac avocat (doamne ajuta) si poate fac ceva atunci...dar pana la a fi avocat....eu ca simplu jurist...debutant chiar...pot sa infiintez ceva? dar sa nu fie pe comercial ca nu imi place deloc :D
Nu inteleg... eu aveam impresia ca vreti de-acum incolo sa faceti acest birou, nu ca el exista deja...
Ei bine, de-acum incolo nu-l mai puteti face, asta e clar.
Dezbaterea e cu privire la SC infiintate pana in 2005 parca, atunci cand a aparut RILu si legea...
Pai ati avut impresia corecta...de acum in colo e corect. Daca exista deja de ce as mai fi pus intrebarea? :D
De desfiintat le desfiinteaza Baroul de avocati - cel putin in Timis cererile de radiere a societatilor comerciale cu obiect de activitate -activitati juridice- le-a formulat Baroul local. Ca doar cine altcineva e afectat de concurenta?:thumbdown:

Alte discuții în legătură

Este obligatoriu sa ma inscriu in ccj? dana01 dana01 buna seara! am o problema si nu stiu cum o pot rezolva. sunt angajata la o societate comerciala din anul 2002 ca jurisconsult cu 8h,am fost angajata la o ... (vezi toată discuția)
Pot in cadrul cabinetului de avocat sa angajez un absolvent de faculate de drept ? CABINET AVOCAT \ CABINET AVOCAT \ Va rog sa mi spuneti daca in cadrul Cabinetului de Avocat pot sa angajez un absolvent al facultatii de stiinte juridice ...si pe ce post ? Dea semenea ... (vezi toată discuția)
Ce angajari poate face un avocat pe cabinet individual? Ionel Popa Ionel Popa cabinetul individual de avocat poate angaja un proaspat absolvent de drept ? cum si in ce calitate ? absolventul de drept nu a dat examen de intrare in ... (vezi toată discuția)