Salutare! De curand am primit o cerere de chemare in judecata ptr restantele la intretinere. Termenul de judecata fiind intr-o saptamana , nu am cum sa fac rost de bani intr-un termen asa de scurt, pot doar jumatate. Daca n-o sa platesc pana la termenul judecati o sa primesc ordin de evacuare?
In primul rand, doresc sa va multumesc din suflet pentru raspuns si incurajare. va voi urma sfatul cu siguranta. I-am spus ca sufar cu inima dar nu a interersat-o. Am uitat sa va spun ca sotul dansei (dl.presedinte), este director la nu stiu ce departament la OTV. Dl. presedinte este foarte bine crescut, sotia dansului are impresia ca se afla pe mosia dansei iar dna. administratora imi da de inteles ca o sa ajung la OTV. Nu ma voi lasa intimidata, mai ales acum, in urma sfatului dv. Va asigur ca tot ce v-am spus este suta la suta adevarat. Eu am avut o perioada in care nu am avut venit decat 400 lei/luna, acum, am inceput sa ridic societatea mea si de aceea pot plati o intretinere plus inca ceva peste....de fapt doua intretineri. Niciodata nu mi-as permite sa prezint o situatie altfel decat este ea in realitate, in acest forum, unde, intotdeauna am fost ajutata, ori de cate ori am avut nevoie. De aceea, fac reverenta, in semn de adanc respect, consideratie si mii de multumiri.
Va urez o seara cat mai linistita si un inceput de saptamana succes!
ps: va voi tine la curent