avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca 2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca 2008

Va rog indrumati-ma - daca in contractul colectiv de munca la nivel de societate este necesar sa adaug articolul prin care se mentioneaza ca la 01.07.2008 se modifica salariul de baza minim brut negociat de 540 lei, adica 3.18lei/ora? Hotararea de guvern este evaziva in acest sens?
Multumiri Iulia.
Cel mai recent răspuns: ContSters63174 , utilizator 11:05, 27 Ianuarie 2009
VA MULTUMESC CA A-TI AVUT BUNAVOINTA SA-MI RASPUNDETI CHIAR DACA ULTERIOR AM AM OBSERVAT CA MAI ERA ACEASTA PROBLEMA. INTOTDEUNA UN PROFESIONIST SE CUNOASTE. MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul taximetristilor? bobo24 bobo24 ce salariu trebuie sa aiba un taximetrist? (vezi toată discuția)
Salariul minim va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei chestiuni: salariul minim pe economie este de la 01.02.2005 in cuantum de 3.300.000 lei ?

timi (vezi toată discuția)
Ce documente contine dosarul pentru inregistrarea unui ccm la nivel de unitate la itm? Claudia Gaban Claudia Gaban Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce documente ar trebui sa depun la itm pentru a-mi fi inregistrat contractul colectiv de munca la nivel de unitate? ... (vezi toată discuția)