Va rog indrumati-ma - daca in contractul colectiv de munca la nivel de societate este necesar sa adaug articolul prin care se mentioneaza ca la 01.07.2008 se modifica salariul de baza minim brut negociat de 540 lei, adica 3.18lei/ora? Hotararea de guvern este evaziva in acest sens?
Multumiri Iulia.
BUNA sunt si eu noua in domeniu a-ti putea sa-mi trimiteti si mie un ccm la nivel de unitate valbil pe 2009-2010. VA MULTUMESC FOARTE MULT! nu este unul inreg din 2005 si sunt peste 50 de angajati!
BUNA sunt si eu noua in domeniu a-ti putea sa-mi trimiteti si mie un ccm la nivel de unitate valbil pe 2009-2010. VA MULTUMESC FOARTE MULT! nu este unul inreg din 2005 si sunt peste 50 de angajati!
Sunteti super! Ce nu as da ca si cineva din Ministerul Muncii sa citeasca acest forum! Da un contract gata negociat nu aveti cu data de azi va rog! =D>=D>=D>=D>=D>
Va multumesc pntru aplauze! Ideea era cand am cerut ccm valabil pe 2009 sa aflu de fapt modificarile legate de salariu si zilele festive care s-au introdus. M-ATI AJUTAT MULT VA MULTUMESC!
NU tot omul s-a nascut invatat unii inca mai studiaza!