Adrian_restantier_din_oficiu a scris:
nu cred ca e vorba nici de garnitura nici de contuar (us echo care constat din documentatia tehnica ca are o sensibilitate mult mai mare decat tot RADETUL la un loc) ci pur si simplu se incearca blocare prin intimidarea partilor inplicate(asociatie, persona mea + personele debransate pana in 2005- cica vor contribui si restul bebransatilor:-/
Mentionez ca am cerut o audienta la INALTIMEA SA Domnul Director RADET CONSTANTA, iar ilustrul nostru distins domn este ocupat toata saptamana, deci inca o saptamana pierduta (asta avand in vedere ca timpul de debransare e limitat, rezulta apa trece bolovanu de mine ramane cu marea dezamagire dea nu reusi nici anu asta =adica a 3 nereusita in decurs de 2 ani). Ce justitie mar putea condamna in halul asta la 3 ani de pedeapsa(plata a 2 surse de caldura 780 RON RADET in 6 luni nimai caldura inexistenta(pentru ca tevile vechi nu-i pernite agentului sa urce la mine) si 602 RON gaze -caldura, apa calda si aragaz. Exista gipies pentru agenti termici? Dar tevi wireless prin care sa circule agentu -asta pentru ca vecini mei nu au vrut sa schimbe tevile normale. Vedeti nu am avut alta posibilitate decat gazul. Acum de ce trag de mine, -unde au fost cind ma rugam de vecini? Acum se gandesc ca au pierdut ? ce fac pentru mentinerea clientilor?
la orice institutie de stat exista REGISTRATURA unde puteti depune cererea respectiva, la care sint obligati sa va dea un raspuns in 30 de zile de la depunerea ei. ar fi mai bine sa faceti cererea in dublu exemplar si sa va dea unul inapoi cu numarul de inregistrare, ca sa aveti dovada pt un eventual proces.
am trecut la aceasta varianta de cind cu noul presedinte care a facut disparuta o cerere de scoatere de la intretinere pt o persoana . dovada a a primit asa ceva am, fiindca mi-a trimis o adresa prin care sa ii aduc adeverinta pentru persoana respectiva de la noul domiciliu, cum ca plateste acolo intretinerea. ori prin acesta solicitare se subintelege ca a primit cererea, deci se acuza prin actul sau, semnat si stampilat