Buna as dori un sfat in urmatoarea problema: am vandut un autoturism acum 1 an unei persoane din alt oras doar cu o chitanta fara data sau suma trecuta pe ea.Dupa ce iam dat toate actele nu a mai fost de gasit cumparatorul pt finalizarea vanzari si masina a ramas pe numele meu.Acum ma cautat pt ca nu se descurca cu verificarea itp dar nu mai vreau eu sa vand masina.As putea sa am castig de cauza in cazul in care nu ne intelegem fara proces?
am fost la arhiva si scrie doar asa sa platesc diferenta de bani si sa precizez cadrul procesual nimic in rest si nu stiu ce ar trebui sa precizez. Am mai vazut ca pe timbrul judiciar de 19lei era o stampila rosie cu ANULAT si ca tatal paratului a primit citatia.
Presupun ca dvs. ati depus la dosar precizarea despre care am discutat pe prima pagina a topicului. Va rog sa scrieti aici exact ce scrie in cuprinsul incheierii de sedinta. Sper ca v-ati facut o copie, asa cum v-am spus.
Asa scrie : "Amână judecarea cauzei la 06.03.2012, termen in cunostinta reclamantului, pentru cand acesta va completa timbrajul pana la concurenta sumei de 107 lei, sub sanctiunea anularii cererii ca insuficient timbrata si va preciza cadrul procesual si se va cita paratul." Da am facut o precizare in care am scris ce mi-a cerut pe citatie adica am precizat valoarea si am spus ca imi dovedesc actiunea folosint inscrisurile depuse la dosar. Paratul nu s-a prezentat si nici nu e interesat sa vina la proces.
Apel
atomol
Buna ziua ! Reclamantul a pierdut procesul pe fond si a facut apel . Paratul nu poate fi gasit pentru a fi citat .si s-a amanat de 8 ori din cauza asta . Nici ... (vezi toată discuția)