off topic.
namiru a scris:
Nu este etic sa se faca anumite presupuneri, cum ar fi: "... nu are nici cea mai mica idee despre depunerea vreunei demisii..." . Pe ce se bazeaza, presupuneri?
Cred ca ar trebui sa ne limitam la topic daca avem raspuns si putem sa ajutam. Restul de comentarii par sa imbrace alte forme, departe insa de fi profesioniste.
Imi bazez afirmatie pa faptul ca :un salariat care demisioneaza in data x nu cere concediu de odihna dupa acesta data, nu mai aduce certificate medicale timp de 2 luni dupa demisionare..................
Nu cred ca exista un salariat care sa demisioneze doar sa faca si el ceva.............ca nu are ce.............
Nici un angajator care admite o demisie nu mai continua relatiile de munca cu salariatul demisionar. In ce baza a continuat raportul de munca raportul de munca? Care este motivatia pentru care nu a emis decizia de desface CIM in termen?
Afirmatiile mele nu erau comentarii erau constatari...................
Consider ca nu m-am indeprtat de subiect si nu este nimic lipsit de profesionalim in constatarea faptului ca o anumita situatie este prezenata intr-o maniera deosebita de realitate...............
In cazul in care nu am inteles bine scopul acestui forum imi cer scuze ..............dar consider ca este un forum deschis pentru discutii si nu pentru consultatii gratuite, fapt pentru care fiecare este liber sa faca observatiile pe care le doreste atata timp cat le face intr-o maniera civilitata si cu un limbaj adecvat. Despre ce ETICA vorbiti?
@ tudorvaleriu
In cazul pensionarii pentru invaliditate data incetarii este cea propusa de medic nu data comunicarii deciziei de pensionare.