avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Denigrarea imaginii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Denigrarea imaginii

Buna seara, am si eu o intrebare si va multumesc anticipat daca ma puteti lamuri. Sunt contabil in cadrul unei asociatii de proprietari si am probleme cu unul dintre proprietari, care ma tot acuza de diverse "greseli" pe care le considera chiar intentioante si, desi vin cu argumente, nu au importanta pentru ea, in cele din urma amenintindu-ma ca va plati o expertiza contabila doar ca sa demonstreze ea ce infractoare sunt eu. Problema mea nu este expertiza, pentru ca stiu ca totul este in regula, dar vreau sa stiu, dupa ce rezultatul aceastei expertize va iesi favorabil mie am dreptul sa o dau in judecata pentru denigrarea imaginii? Va multumesc anticipat.
ogra a scris:

Va intreb daca proprietarul nu depisteaza greseala prin care i sa umflat /majorat cheltuielile lunare va plati ca un fraier???

si eu am fost in acesta situatie si mi s a explicat procedura puteti formula o sesizare prin care sa mentionati fapte care atrag contraventiile si daca este cazul inclusiv cercetarea penala, idem ITM daca sesizati ca o alta persoana incaseaza si nu casierul desemnat este grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri in modul administrare apartamente de vacanta cicix cicix Sunt administratorul unei Asociatii de proprietari atipice - apartamente de vacanta . Exista restantieri care contesta anumite parti din cheltuieli si pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de mandat pentru cenzor doina99 doina99 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce temei legal avem pentru rezilierea contractului d e mandat al cenzorului care face greseli grave in mod ... (vezi toată discuția)
Administrator asociatie locatari adivlad adivlad Administratorul asociatiei este un tanar care a fost desemnat intr-o adunare la care au participat maxim 20 de oameni din 180 posibil. Nu are contract semnat ... (vezi toată discuția)