xadrianx a scris:
Doamna...cu parere de rau va spun ca asa este. In principiu, actul de poprire trebuie sa contina toate datele referitoare la nr. dosarului de executare, nr. incuviintarii silite, suma, e.t.c. Orice act de poprire emis fara incuviintarea executarii silite, este nul de drept.
Si apoi, legile in Romanica sunt facute potrivit intereselor( vezi interventia F.M.I. pentru modificarea O.U.G. 50/2010, cu incalcarea flagranta a Constitutiei privind discriminarea si legea ce se aplica pentru viitor). Faptul ca se tace si nu se ia atitudine, promoveaza astfel de practici abuzive. Vina cui e?
Sunt convinsa ca asa este cum spuneti dumneavoastra, am fost un pic ironica la adresa celor cu altfel de interese, care uneori imi da impresia ca se incearca o altfel de interpretare a legilor. Acum ca poprirea s-a facut deja pe o luna fara incuviitarea executarii silite de catre justitie, poate fi considerata proba in instanta (poate mai tarziu) ca fiind o intrerupere a prescriptiei? Multumesc mult pt precizari, acum stiu ce am de facut pe viitor.