Va rog sa ma lamuriti si pe mine....cred ca am facut o greseala.
Am instalat Revisalul nou, am preluat baza de date din Revisalul vechi dar am constatat pe urmă că sunt foarte multe greşeli în baza de date (pe care am preluat-o de la o colegă).
Am incercat sa şterg revisalul nou si sa o iau de la capat cu preluarea, dupa ce am corectat baza de date, dar nu reusesc sa scap de baza veche.
Imi arata la preluare tot baza veche, care nu este cortectă.
Cum să procedez?
ella_dam79 a scris:
Va rog sa ma lamuriti si pe mine....cred ca am facut o greseala.
Am instalat Revisalul nou, am preluat baza de date din Revisalul vechi dar am constatat pe urmă că sunt foarte multe greşeli în baza de date (pe care am preluat-o de la o colegă).
Am incercat sa şterg revisalul nou si sa o iau de la capat cu preluarea, dupa ce am corectat baza de date, dar nu reusesc sa scap de baza veche.
Imi arata la preluare tot baza veche, care nu este cortectă.
Cum să procedez?
ªi eu am am avut asemenea problemă, dar eu am şters doar angajatorul din revisalul nou şi am preluat din nou datele din revisalul vechi. Datele corectate în revisalul vechi s-au preluat corect, iar cele care mai erau de corectat le-am efectuat în timpul preluării.
Trebuie sa faceti incetarea contractului (prin acordul partilor) si sa faceti un alt contract pe perioada determinata.