Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
corect, maestre freeelis.
insa exista acolo acest "poate", care ..ne mai lasa o portita de scapare, sa nu mai facem atatea hartii.
o intrebare legata de sporuri: daca sporurile difera de la luna la luna, cum putem sa respectam termenul de inregistrare in revisal, de 20 de zile, daca ele se calculeaza abia pe 15 ale lunii viitoare?Spre exemplu, sporurile aferente lui octombrie le aflam pe 15 noiembrie (caz fericit), cand..ni le preda contabilitatea.
pacepa_2001 a scris:
corect, maestre freeelis.
insa exista acolo acest "poate", care ..ne mai lasa o portita de scapare, sa nu mai facem atatea hartii.
o intrebare legata de sporuri: daca sporurile difera de la luna la luna, cum putem sa respectam termenul de inregistrare in revisal, de 20 de zile, daca ele se calculeaza abia pe 15 ale lunii viitoare?Spre exemplu, sporurile aferente lui octombrie le aflam pe 15 noiembrie (caz fericit), cand..ni le preda contabilitatea.
da asa este, si eu am aceiasi problema cu sporul de noapte care se modifica lunar, deci sa stai sa ii iei pe toti la rand 500-600 de oameni lunar sa le introduci suma la fiecare....ce mare prostie poate fii mai mare de atat, plus ca nu imi ajung cele 20 de zile lucratoare