avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Buna ziua

Am o intrebare...trebuie sa introduc un cfs, la temeiul de suspendare trec art 54 "suspendare prin acordul partilor"??

Multumesc tuturor celor care mi-au mai raspuns la alte nelamuriri...si totodata pt acest mesaj multumesc anticipat.
am preluat din revisalul vechi in cel nou un contract pe perioada determinata care incepe cu 01.01.2011, a fost prelungit de 2 ori pana la 01.07.2011, iar de atunci s-a prelungit pana la 3 ani adica 01.01.2014.cand dau salvare imi spune ca cim pe durata determinata se incheie pe o per maxim de 3 ani.Unde am gresit?de la 01.01.2011 pana 01.01.2014 sunt 3 ani.
@ katrinel2007
Teemiul de drept al suspendarii c.i.m. ca urmare a acordarii unui CFP este art.54 C.mun.

@ sara mihu
Intr-adevar, perioada de 36 de luni este cuprinsa intre 01.01.2011 - 01.01.2014.
De la 01,07.2011 , durate trebuia sa se prelungeasca cu 30 de luni si nu cu 3 ani asa cum ati mentionat in mesaj.

In REVISAL trebuie doar sa modificati data expirarii duratei c.i.m. ...
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
freeelis a scris:

@ katrinel2007
Teemiul de drept al suspendarii c.i.m. ca urmare a acordarii unui CFP este art.54 C.mun.

@ sara mihu
Intr-adevar, perioada de 36 de luni este cuprinsa intre 01.01.2011 - 01.01.2014.
De la 01,07.2011 , durate trebuia sa se prelungeasca cu 30 de luni si nu cu 3 ani asa cum ati mentionat in mesaj.

In REVISAL trebuie doar sa modificati data expirarii duratei c.i.m. ...

pai da, asa este, am modificat la data expirarii 01.01.2014, atunci se fac cele 30 de luni de la 01.07.2011, dar imi da eroare si imi spune ca cim pe pere determinata se inheie pe o per de maxim 3 ani..asta nu inteleg, de ce nu ma lasa sa bag 01.01.2014, oare tr 31.12.2013?..
Incercati cu aceasta data si vedeti daca va preia ...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)