Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →
am instalat actualizarea cor 2011 dar desi imi spune ca instalarea s-a efectuat cu succes codurile sunt aceleasi adica desi sunt introduse coduri noi nu imi apar...la voi cum e gasiti 241220...ca eu nu...
Intrebarea formulata de catre Zoli B era daca contabilul poate completa si transmite Revisal-ul...
Ca atare, in prezent, pana la aparitia normelor de aplicare a HG 500/2011 contabilul daca este angajat cu contract de munca, din punctul meu de vedere poate completa si transmite Revisal-ul printr-o decizie scrisa de catre Angajator.
Daca, contabilitatea firmei este externalizata: angajatorii pot contracta serviciul de completare si transmitere a registrului prin incheierea, cu respectarea dispozitiilor art. 20 alin. (5) din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, de contracte de prestari servicii cu prestatori inregistrati la inspectoratele teritoriale de munca, care isi desfasoara activitatea in conditiile prevederilor legale in vigoare.