avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
angizah a scris:

alexandra24 a scris:

am reusit pana la urma ...lucram pe o copie dar am facut actualizarile la cor pach 5,6 si 7 cu 2.08. nu le-am facut act aditional la niciunul...spre sa nu fie vreo problema?!

Daca te referi la Act Aditional cu privire la modificarea COR eu iti recomand sa faci, astfel incat, COR din dosarul personal sa corespunda cu COR din Revisal.

codul cor numeric corespunde numai ca mai difera continutul adica de ex.din economist in industrie acelasi cod a devenit economist managemant?Ca nr e acelasi dar ca si continut nu...modificarile le-a facut automat prin actualizarea nou aparuta si deja le-am transmis on-line...ce pot face?
In Ordinul 1918/25.07.2011, in Procedura cap. III pct. 11, se mentioneaza ca, adresa care se depune la ITM pentru a se inregistra un prestator de servicii, trebuie sa cuprinda si dovada inregistrarii prestatorului ca operator de date cu caracter personal, cf. lg. 677/2001.
Ce este aceasta dovada si cum se poate obtine?
Cititi un pic aici [ link extern ]
Tot pe site gasiti si procedura de inregistrare ca operator de date cu caracter personal.
alexandra24 a scris:

alexandra24 a scris:

Daca te referi la Act Aditional cu privire la modificarea COR eu iti recomand sa faci, astfel incat, COR din dosarul personal sa corespunda cu COR din Revisal.

codul cor numeric corespunde numai ca mai difera continutul adica de ex.din economist in industrie acelasi cod a devenit economist managemant?Ca nr e acelasi dar ca si continut nu...modificarile le-a facut automat prin actualizarea nou aparuta si deja le-am transmis on-line...ce pot face?

Ai doua posibilitati:
1. Daca functia corespunde cu ocupatia lasi asa;
2. Faci Corectie in Revisal si-l retransmiti.Aici s-ar putea sa ai probleme in cazul unui control.. Dar " numai cine nu munceste nu greseste" si atunci mai bine faci corectie decat sa lasi asa, daca varianta 1 nu corespunde...
Alte pareri?
practic cod cor pentru economist in industrie numai este si altceva ca sa corespunda e cel care l-au modificat in managment...=244101(acelasi cod inainte de actulizare si dupa) .sa inteleg ca daca actualizarea s-a facut automat prin actualizare nomenclator nu ar fi necesar sa fac act aditional mai ales ca activitatea corespunde(factureaza,etc.)

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)