avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
sara mihu a scris:

am si eu urmatoarea problema:am 5 salariati care au suspendate cim-urile, sunt in cfp, pana la data de 30.11.2011.de la 1 decembrie sunt tot in cfp inca 14 zile.Cum procedez in revisal??le incetez suspendarea,dupa care ii operez iar cu suspendare de la 01.12.2011?nu am vazut nicaieri posibilitatea sa prelungesc suspendarea, decat sa incetez si sa le suspend din nou.Am mai vazut totusi la suspendare si posibilitatea de Modificare, la ce se foloseste aceasta?

intrati la "suspendare" - "modificare" si modificati data la care expira suspendarea cu noua data de sfarsit a suspendarii. Se poate prelungi o suspendare. Inscrieti si nr. noului act care prelungeste suspendarea.
A aparut pe inspectiamuncii.ro versiunea REVISAL 5.0.8. Bucurati-va...
In instructiuni scrie ca trebuia dezinstalata versiunea veche (adica, cea.."noua, recent instalata"..cea cu care ne-am batut capul).Adica, am muncit degeaba?Daca trebuie dezinstalata, nu se pierd datele?Trebuiesc bagate, iarasi, toate contractele?Stie cineva ceva?

Am sunat la Teamnet.
"Va rog notati un nr de telefon unde puteti afla detalii"
021......

- numar nealocat.
#-o#-o#-o#-o
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
pacepa_2001, utilizator
salvati baza de date si apoi dezinstalati si preluarea in versiunea noua se va face din baza salvata,nu am incercat inca dar cred ca asa trebuie
Datele nu se pierd. Este la fel ca o actualizare a aplicatiei de ordine de plata pt.trezorerie, ordinele vechi nu se sterg si pot fi vazute cu noua aplicatie instalata. Urmati intocmai pasii din tutorialul de pe inspectiamuncii.ro si nu vor fi probleme...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)