avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
alexandra24 a scris:

daca am cim incheiat din 23.11.11 pana la 23.12.11, in versiunea 5.0.8 este corect sa trec data incetare cim 24.12.2011 si sa-l transmit pe 27.12.2011 intrucat sambata nu se lucreaza si celelalte sunt liber legal,versiunea 5.06 nu ma lasa sa trec astfel ptr ca data de sfarsit si incetare trebuia sa fie aceeasi.

Data incetarii = 23.12.2011 .. in data de 24.12.2011 c.i.m. este deja incetat .. nu exista nicio derogare in ceea ce priveste continutul art.56 lit.i C.mun care prevede : incetarea de drept a c.i.m. la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata.
dar 23.12.2011 este ultima zi lucrata,eu incetez cim in prima zi nelucrata si de aceea am intrebat daca procedez bine si pt ca am facut o simulare in versiunea 5.08 si ma lasat sa trec 23 data sfarsit si 24 incetare lucru care in versiunea 5.06 nu se intampla,dar inteleg ca la cim det data sfarsit si incetare trebuie sa fie la fel adica 23.12.2011 in rev 5.0.8
Nu aveti cum .. legea este clara in aceasta privinta ... c.i.m. inceteaza de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m. si nu in ziua urmatoare datei in care inceteaza c.i.m.
multumesc pt lamuriri ,insa daca a-ti putea sa imi spuneti cu ce data modificam sporurile in procent in versiunea noua ca sunt in ceata:-/
Nu exista nicio astfel de prevedere ... s-a creat versiunea noua a REVISAL-ului , se preia datele din 5.0.6 si apoi se va respecta termenele de transmitere a registrului prevazute de HG nr.500/2011.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)