avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
alexandra24 a scris:

sper ca o sa procedez corect o sa fac act ad cu data de azi,
nu are nimeni sporuri variabile lunar pe care doreste sa le treaca in procent?

Eu am.Spor de ore suplimentare, spor de noapte, spor de week-end.Si fiind suma,-revisal 5.06- le modificam in fiecare luna.Mai exact le stergem si le reintroduceam in fiecare luna...Sper sa sar peste actiunea asta in noua versiune..sper
asa procedam si eu dar cum o sa le modificati din suma in procent in versiunea noua,ce data treceti la produce efecte?
Eu intentionez sa trec ca data la 'produce efecte' data intrarii in vigoare a HG 1105/2011 - pt ca introducem aceste sporuri in procent conform HG.
02.11.2011 cum apare in m.o sau 6.12.2011 cand a aparut aplicatia eu cred ca 6.12.2011 ca suntem in termen
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
alexandra24, utilizator
HG 500 spune referitor la termene ca "Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a ....sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora" - ori noi am luat cunostinta de HG 1105 cand a aparut ea in M.Of. - e adevarat ca nu am avut aplicatia la data aia...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)