avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
@pacepa_2001

La rularea unui raport per salariat se va vedea actualizarea.
Buna ziua,

Va rog sa-mi dati o mana de ajutor : am o persoana care a avut luna trecuta contractul suspendat ( CFS), si mai doreste si ca in decembrie sa fie in Cfs, nu stiu insa daca am operat corect in Revisal : M-am dus la Contracte si daca aleg suspendare nu-mi mai apare pers respectiva deoarece nu are contractul activ, in schimb daca ma duc tot la contracte dar la modificare se poate opera respectiva cerere, insa cand dau raport pe salariat imi apare doar ultimul CFS, nu si cel din luna anterioara......sper ca m-am facut inteleasa....tot ceea ce intreb este daca am operat bine

Multumesc din suflet
incercati intai sa incetati prima suspendare si dupa aceea sa o operati pe urmatoarea.
Katrinel în cazul suspendării CIM şi pentru luna decembrie, trebuia să modifici doar data de sfărşit a suspendării şi atunci în raportul generat îţi va apare toată perioada de suspendare.
referitor la suspendare, in revisal am inteles ca ne ducem pe modificare si schimbam data de sfarsit a suspendarii, dar in acte cum facem?noi de la reusrse umane mai emitem o decizie de prelugire a suspendarii si cu luna decembrie sau salariatul isi mai face o cerere si pt luna decembrie?cum justificam prelungirea in acte si pe dec?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)