Data de cand isi produce efectele este data de cand intra in vigoare modficarea c.i.m. ... de exemplu, de la 01.11.2011 se acorda un spor de 10% ... actul aditional se incheie pe data de 10.11.2011 si isi produce efecte de la 01.11.2011 ...
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema aseara, cand am vrut sa transmit revisalul. Aveam un CIM nou si era prima data cand transmiteam fisierul in versiunea noua.
Culmea e ca eroarea la mine nu a aparut la CIM-ul nou ci la unul anterior, deja cuprins in fisierul mai vechi transmis la ITM. Cred ca este o eroare de program, deoarece data consemnarii era 6 decembrie 2011 iar in lista de erori mi se spunea ca este 12/06/2011 - adica 12 iunie. Nu stiu din ce cauza s-a 'citit' pe dos acea data de catre programul de validare. Mai ales ca intotdeauna am ales datele din calendarul care se deschidea automat, nu am introdus manual tocmai din dorinta de a evita confuziile datorate formatului.
nu e 12 iunie ci 12 decembrie, insa formatul datei calendaristice e LL/ZZ/AAAA.
Modificati din setarile calculatorului modul de afisare al datei, in Control panel. De aici apar erorile.