avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Buna ziua. daca eu am in contractul individual prevazut un spor pt orele suplimentare de 100%, trebuie trecut acesta in Revisal pana maine sau doar in luna in care am muncit suplimentar voi trece procentul si suma respectiva? Si data la care isi produc efectele care va fi?Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
Viovas, utilizator
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat...unde gresesc eu? Am preluat versiunea noua a Revisal-ului cu actualizarile la COR si nu mi-a adus decat 20 de contracte din 365....
am incercat restaurare baze de date dar nu se misca nimic. Voi cum ati procedat?
Va multumesc!
in noul revisal cum procedem cu sporul de noapte??eu luna trecuta am trecut la fiecare valoarea sporului, luna acesta as vrea sa trec la fiecare in procente 25% si sa nu mai trec valoarea pt a nu fii nevoita sa modific in fiecare luna, oricum este un spor fix.As proceda corect daca bifez casuta Procentual si modific suma de luna trecuta cu 25%?
Da, procedati corect ... sporurile pot fi trecute fie in valoare fize, fie in procent
eu trec la la angajare pe contract sporul de 25%, spor de noapte, in momentul cand introduc si in revisal angajarea tr sa adaug si sporul de noapte tot atunci sau cand fac statul de plata?Luna trecuta am introdus valoarea sporului cand am facut statul de plata pt ca nu era posibilitatea trecerii in procente, dar ma gandesc ca acum putem trece direct sporul cand facem angajare in revisal, este corect?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)