avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Citarea eronata a textului de lege poate induce in eroare pe multi dintre noi ... art.4 alin.2 din Hg nr.500/2011 prevede:
Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.

Prin urmare, intrarea in vigoare a HG nr.1225/2011 fac incidente prevederile tezei a doua din acest text de lege si nu prima teza ... asadar, modificarile se transmit pana la data de 03.01.2011, inclusiv.
mihabucur76 a scris:

[
Iar cu privire la coeficienti.....

[ link extern ]
Cand a intrat in vigoare acel CCMN la care face referire link-ul indicat de dvs ? ... :-/
freeelis a scris:

Cand a intrat in vigoare acel CCMN la care face referire link-ul indicat de dvs ? ... :-/

www.avocatnet.ro/content/for...

ela david a scris:

mihabucur76 a scris:

[
Iar cu privire la coeficienti.....

[ link extern ]

Pai din cate am vazut pt calificati este coeficentul 1.1, asta inseamna 700x1.1= 770, eu la toti calificatii am 804 pe( vechiul sal 670 am avut aplicat vechiul coeficentul 1.2), in loc sa creasca, scade???ce fac cu acestia din urma, calificatii?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)