tudorvaleriu a scris:
mihaibucur76:
1. Cand aveti o decizie colectiva faceti copii dupa ele pentru fiecare salariat si o puneti la dosarul personal.
2. - HG 500/2011 spune ca "orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Codul muncii".
- Adica sa nu depasiti 19 zile de la data acordarii salariului nou.
3. - Banuiesc ca va referiti la coeficientii de ierarhizare a salariilor.
- Daca ei sunt prevazuti intr-un CCM aplicabil unitatii dvs. sau in Regulamentul intern atuncii ii aplicati la noul salariu minim.
Multumesc f mult pt raspuns, imi este f clar pt pct 1, la pct 2 vreau sa va intreb daca avem 19 zile lucratoare de la 1 Ian 2012 de cand intra in vigoare hotararea sa emitem decizia si sa transmitem in revisal?
Iar cu privire la coeficienti..avem CCM la unitate, nu stiu sa va zic sigur daca sunt sau nu prevazuti acesti coeficienti, dar pana acum am mers pe cei vechi, am aplicat 1.2 la 670 pt calificati, in caz ca sunt prevazuti acesti coeficienti, va trebui sa fac decizie de modificare si pt acestia?se fac decizii separate sau una singura care ii cuprinde atat pe calificati cat si pe cei necalificati?