avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Salariul minim este de 700 lei ...
freeelis a scris:

Si de unde ne putem interesa daca exista contracte la nivel de ramura? Pe site-ul ministerului muncii sunt cateva contracte la nivel de ramura dar de unde sa stim carui cod CAEN corespunde?.
Nu stiu daca am procedat corect luna asta cu procentul de 25% spor de noapte.Am sters suma veche trecuta in lei si am adaugat la toti in procente, 25% , iar la data care produce efecte am trecut 15.12.2011 cand am facut statul de plata, este corect?
Iar orele suplimentare daca nu sunt permanente, adica nu sunt in fiecare luna, se mai trec in revisal?
denaeira a scris:

freeelis a scris:

Si de unde ne putem interesa daca exista contracte la nivel de ramura? Pe site-ul ministerului muncii sunt cateva contracte la nivel de ramura dar de unde sa stim carui cod CAEN corespunde?.

Daca ne spuneti in concret ce ccm va intereseaza sau ramura de activitate, o sa va spunem exact daca exista sau nu ccm la nivel de acea ramura de activitate ....
Pentru Ramura confectiilor textile si a pielariei exista un act aditional care prelungeste valabilitatea Contractului Colectiv la nivel de ramura pana la data de 31.12.2011. Eu nu stiu sa mai fie alt act aditional, asta inseamna ca nu mai este valabil nici acesta?

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)