Florin Cioca a scris:
nu e 12 iunie ci 12 decembrie, insa formatul datei calendaristice e LL/ZZ/AAAA.
Modificati din setarile calculatorului modul de afisare al datei, in Control panel. De aici apar erorile.
Tocmai asta spuneam, contractul era deja inregistrat in revisal si a fost acceptat atunci cand l-am transmis prima data. Daca era o problema de setare ar fi aparut la toate contractele, sau cel mai probabil ar fi fost sa apara la CIM-ul nou inregistrat. Dar acesta a fost luat in regula. In plus, nu am scris data, am preluat-o din calendarul programului.
Carmen, sa-mi spui si mie te rog daca ai reusit pana la urma sa rezolvi prin corectarea datei din calculator si cum anume ai modificat.
Multumesc.
mihabucur76 a scris:
Carmen, sa-mi spui si mie te rog daca ai reusit pana la urma sa rezolvi prin corectarea datei din calculator si cum anume ai modificat.
Multumesc.
Am rezolvat-o, dar nu stiu cat de mult ajuta pentru viitor. Am intrat din nou pe contractul buclucas si i-am dat o 'corectie' dar nu am modificat nimic in el. am trecut data consemnarii aceeasi care era inainte si am retransmis revisalul. A mers acum. E o solutie 'de criza' si le voi scrie celor de la teamnet.