avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
@ela-ela

Daca in cim aveti procentual trecute sporurile asa trebuie sa se regaseasca si in Revisal.
Se intra la modificare cim, dublu-click pe sporul aferent, se bifeaza casuta "procentual" si se scrie valoarea acestuia, click Ok. Selectati data si salvati.
La rularea unui raport pe salariat va aparea incepand cu aceasta data modificarea.
Atentie sporurile calculate procentual de catre Revisal sunt cu zecimale, nu face rotunjire la intreg.
Care ar trebui sa fie data la care isi produce efectele?
Data de 01.08.2011 sau 06.12.2011 cand a aparut varianta modificata?
Cand am introdus prima data sal. si prorul data a fost 01.08.2011.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
ela-ela, utilizator
Data de cand isi produce efectele este data de cand intra in vigoare modficarea c.i.m. ... de exemplu, de la 01.11.2011 se acorda un spor de 10% ... actul aditional se incheie pe data de 10.11.2011 si isi produce efecte de la 01.11.2011 ...
alexandra24 a scris:

cim le aveti transmise la data incheierii cim?

nu prea inteleg f bine intrebarea...tot ce va pot spune este ca incepand cu nr de contract 418 de unde incep si erorile sunt contracte incheiate pe perioadaa determinata de 3 luni.La data incheiere am scris data din ziua resectiva cand am si transmis cim-ul, la data inceperii activitatii data de a doua zi, la data de sfarsit data implinarii termenului de 3 luni si la data consemnare data din ziua respectiva cand am operat in revisal.dar nu inteleg de ce nu am avut aceasta eroare atunci pe data de 08.12.2011 cand am transmis revisalul si imi apare abia acum cand am facut noua actualizare a revisalului.Iar ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca nu imi apare noua angajare transmisa aseara.....daca ma poate ajuta cineva...va rog....ce tr sa modific sau ce tr sa fac ...

nu am inteles initial daca in 8.12.2011 a-ti trimis angajarile si eu am cim determinate in derulare dar nu am avut erori...

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)