avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
buna ziua
am un angajat pe care-l dau pe somaj incepand cu 07.06.2012, ce acte trebuie sa intocmesc ca sa pun la dosarul personal al angajatului?
mai am un alt angajat care pleaca din firma (cu acordul partilor) din 06.06.2012, si se angajeaza la alta firma incepand cu 07.06.2012. ce acte trebuie sa intocmesc in acest caz ca sa am la dosarul lui personal?

astept raspunsul dv. multumesc anticipat
@ bigi

Pentru cel care pleaca in somaj:
1. decizia de concediere
2. adeverinta de vechime
3. adeverinta de somaj .... prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002

Pentru cel care pleaca cu acordul partilor:
1. decizia de concediere
2. adeverinta de vechime
pentru cel care pleaca cu acordul partilor de ce am nevoie de decizie de concediere?
Scuze .. este vorba despre decizia de incetare a c.i.m....
Buna ziua,

Va rog am nevoie de ajutor. Am citit atat de mult despre criteriile de evaluare a activitatii profesionale si obiectivele de performanta incat.....:-/ nu mai siu nimic.
De ex obiectivele de performanta le pot trece in fisa postului ?, temei legal nu am,doar faptul ca angajatorul are dreptul sa intocmeasca aceste obiective de performanta. As dori doar un mic obiectiv de performanta pt un operator Gpl, ca exemplu, pt ca in urma discutiei avute cu o doamna de la ITM, dumneaiei mi-a dat cateva exemple, dar le-a incadrat la criteriile de evaluare a activitatii profesionale: Ex
gestionar:
-reducere greseli in gestiune;
-diminuare pierdei in gestiune
sofer:
-nr.de implicari in evenimente rutiere
agent paza:
-diminuare situatii indisciplina;
-scaderea cazurilor de evenimente infractionale;
Eu sincer acestea le vad ca obiective de performanta , niste tinte de atins, nu criteriile dupa care sa evaluez salariatul.GRESESC?
Daca da ...help me
Cu respect.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)