avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
mai sunt 2 zile pana ce se afiseaza rezultatele...ce mai conteaza acum clasmentele ? tot acolo e
eu la exemplul tau as zice tentativa de omor (intentie indirecta) + omor deosebit de grav :)
alt exemplu?...
sincer, la 250 eu ma gandesc mai degraba la functionarul care urla la tine la ghiseu, eventual la nea politaiul care-ti da cateva la coaste

scuze, trebuie sa fug
spor la antrenamente..parca pe 9 e runda a doua..
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2012
mariana_en, utilizator
mariana_en a scris:

eu la exemplul tau as zice tentativa de omor (intentie indirecta) + omor deosebit de grav :)
alt exemplu?...
sincer, la 250 eu ma gandesc mai degraba la functionarul care urla la tine la ghiseu, eventual la nea politaiul care-ti da cateva la coaste

scuze, trebuie sa fug
spor la antrenamente..parca pe 9 e runda a doua..

na, pe primul l-a atins usor cu oglinda, ca asa a vrut si a prevazut :)) sa elimini dubiile de tentativa.
ContSters76697, utilizator
gheisha87 a scris:

@ionel_ududec...am vazut ca anul trecut ziceai ceva de 500 de admisi :)) deci anul asta zici ca sunt 400?? inseamana ca o sa fie cu 50 mai putini :)...totusi era bine de facut un clasament, anul asta cei care urmaresc discutia sunt mai putini ca data trecuta.dar totusi putem incerca un clasament sa ne facem o idee :)

vor fi 400 garantat. daca nu era limitarea la 400 pariam pe mai multi :))
ionel_ududec a scris:

gheisha87 a scris:

Ionel_ududec...faptul ca unii de aici au luat note mari, nu inseamna ca sunt multi intrati in etapa urmatoare...asta cu simplu e relativa...oricum nu putem avea certidudine pana pe 31.

Stiu foarte multi fosti colegi care au obtinut punctaje peste 70. Mie imi place sa fac statistici :)) anul trecut am nimerit bine.

anu trecut ai fost destul de exact=D>:D...analiza pe anul acesta?

edit...acuma am vazut :))...400 maxim zic si eu ca vor merge la interviuB-)
Radutm, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)