Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
mai oameni buni...dar noi nu mai dam examenul psihologic? observ k pe site-ul inm s-a ajuns deja la vizita medicala... și spunea cineva k pe 8 octombrie încep cursurile..
nu mai pricep nimik...
mai oameni buni...dar noi nu mai dam examenul psihologic? observ k pe site-ul inm s-a ajuns deja la vizita medicala... și spunea cineva k pe 8 octombrie încep cursurile..
nu mai pricep nimik...
Este posibil ca examenul psihologic sa fie programat dupa inceperea cursurilor
@adi_09
Sunt perfect de acord cu ceea ce ai spus, insa ce te faci atunci cand cu un an inainte ai fost foarte bun la interviu iar anul acesta, cand ponderea este asa mare, dintr-o data esti mult mai slab. La celelalte probe este de asteptat, insa aici...
Eu ma apuc de maine, pt ca trebuie sa merg la interviuri.O sa ma angajez ca avocat si mai incerc o data la anu :).Pt inm cred ca o sa invat in ultimele 3 luni, asa mai serios.