avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Iti voi raspunde eu la intrebare: nu este necesar sa existe un singur complet de judecata pt toata tara ci doar un singur complet pt toate partile dintr-un dosar. (o singura comisie pt toti candidatii la un concurs)
dclaratia aceea pe propria raspundere privind domiciliul avut in ultimii 3 ani trebuie sa imbrace o anumita forma? e ceva standard sau nu are importanta cum o formulam?...multumesc si ...felicitari tuturor, admisi sau respinsi, cred ca toti meritam sa fim respectati si apreciati pt efortul depus si totodata sa nu transformam acest forum, care ne-a fost atat de util pana in acest moment, intr-un taram de razboi...va felicit pe toti!
imi cer scuze ca va intrerup, dar daca este cineva care si-a retras dosarul de la barou dupa ce a intrat la inm, il rog sa ne spuna care e procedura

Ca sa inteleaga toata lumea, am sa mai explic o data.Ca nu mi se pare ok faptul ca potrivit noilor reguli, un candidat cu 84 puncte poate fi surclasat de altul cu 70.Pentru ca nu e suficient sa fii simpatic la interviu, ci trebuie sa stii carte.Nu stiu de ce unii au impresia ca nu mai pot eu de invidie.Felicitari norocosilor!
felicitari tuturor!! celor care au intrat si celor care nu au intrat....toti am muncit anul asta:) unii au avut mai multa sansa, altii mai putin noroc...dar asha este in viata ...o loterie :)
cei care nu ati intrat nu deznadajduiti...daca INM e ceea ce va doriti cu adevarat.. reluati lupta de la capat!

Andreea oricine se putea afla in pielea ta acum... (mai putin Hobincu...felicitari!)
Ai fost tare...ai avut punctaj foarte bun...dar nu ai avut sansa...
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2012
ralphy33, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)