Tu zici ca nu s-a admis vreo contestatie, eu as zice sa te mai informezi...Mai senina in legatura cu ce? Cu faptul ca faci niste afirmatii in mare parte nefondate, doar pentru ca asa da bine? Stii tu ce au raspuns cei care au luat sapte? sau de unde si pana unde iti permiti sa spui ca aceia cu note mici au spus prostii? Ce ti se pare asa de greu de inteles in comparatia pe care am faut-o intre primele probe si interviu nu stiu,,,Te-as lasa sa faci analogiile care iti plac asa de mult, daca nu m-ar privi si pe mine, Am dreptul la replica, nu? Despre care argumente vorbesti tu, ca eu nu am retinut niciunul. Ala legat de subiectivism? Pai tocmai prin calitatea de a fi obiectiv s-a remarcat un astfel de examen! De ce ma acuzi tu? Ca ma "zbat" sa obtin o contestatie? Nu ma intereseaza ce ai facut tu la interviu, dar nu stiu daca in fata lor ti-ai fi permis sa fii aroganta.Ma scuzi ca fac parte din randul celor care indraznesc sa spuna ce nu le convine, bazat pe alte motive mult mai soldie decat ..subiectivismul |:))))
Oana-Cristina23 a scris:
@ andreea: eu mi-am spus parerea, nu inteleg de unde atata ostilitate. fii mai senina, poate resusesti sa vezi lucrurile altfel. imi place sa fac analogii, ai observat bine. deci lasa-ma pe mine sa fac analogiile, ca pe ale tale nu le prea inteleg. la proba de specialitate ai posibilitatea contestarii notei obtinute, desi nu stiu sa se fi admis vreodata vreo astfel de contestatie avand in vedere ca foile de examen se baga la calculator (si astfel, posibilitatea strecurarii unei greseli scade vertiginos la 0). dar oricum, ideea e ca nu m-as zbate sa contest, ci as contesta linistita pentru ca as avea aceasta posibilitate. la interviu e imposibil de contestat, din motivele pe care le-am expus anterior, nu le mai reiau. aa, si da, la interviu am vorbit foarte cursiv, daca te macina problema asta :)