Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
adevarul e ca, ei cauta printre noi candidati cat mai buni pentru aceasta profesie, dar sistemul e plin de corupti si de aroganti... paradox, nu?...da stiu acum o sa veniti unii si-mi spuneti ca tocmai deaia e rigurozitatea aceasta la interviu....sa vedem lucrurile asa cum sunt ele in realitate, nu cum ar trebui sa fie (asta a fost asa o mica paranteza referitor la ce cauta ei si ce ofera sistemul pana la urma)
Nu inteleg de unii o iau personal si cred ca daca au luat nota mare la interviu st vizati automat de critici....eu nu am gresit cu nimic la aces interviu...am vb si cu un psiholog dupa si i-am explicat ce am facut si a zis ca trebuia sa iau nota maxima. Mie mi-au dat 2 spete, la a doua am bajbait putin dar in final am rasp corect. La final am plecat razand in hohote din sala de interviu...bizar ca mi-au dat doar 8.90. Oricum in ziua respectiva la comisia mea aceasta nota a fost a 3a in clasament...Poate trebuia sa ma prefac ca am emotii ...sa ies plangand si sa fiu umila ...habar nu am....
cei care ati luat 7, 8 nu ati raspuns la unele intrebari sau ce credeti ca s a intamplat, credeti ca ati gresit undeva? credeti ca nu aveti personalitatea si profilul necesar unui magistrat??
o opinie despre interviu v ati format, ce credeti ca nu le au convenit la dvs?
Eu nu am pierdut nimic. Am castigat experienta !:D Cum se manifesta unii in anumite situatii !
De fapt nu am pierdut nimic din discutiile pe care le-am purtat pe acest forum chiar daca uneori ne-am contrazis sau ne-am mai pierdut cumpatul si profit de ocazie sa multumesc tuturor participantilor si administratorilor acestui site ! =D> Mi-ati fost de real folos prin provocarile aduse, spetele interesante, intrebarile pertinente si solutiile date !