Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Si eu doresc sa-mi exprim parerea, desi sunt sigur ca nu va interesa pe nimeni.Clasamentul final pe mine m-a socat, pentru ca nu ma bucur de suficienta stapanire de sine. Eu credeam ca proba de juridic ar trebui sa predomine la punctaj, iar interviul sa identifice, cum bine a spus un user, niste derapaje.Daca exista.Apoi,comisia ar fi trebuit sa fie aceeasi, pentru ca toti candidatii trebuie sa aiba aceeasi sansa.Si publicarea clasamentului inainte de interviu imi creeaza suspiciuni mari.Ce ma impiedica pe mine sa gandesc ca unul a luat nota mare la interviu, tocmai pentru ca ii trebuia?Nimic.E o tara libera.Si daca anul trecut am luat o nota mai mare la interviu, convins fiind ca am facut o foarte proasta impresie, anul acesta una mai mica, convins ca am facut foarte buna impresie,asa cum bine zicea cineva, la anul il voi pica sigur.Imi plac mult discursurile sforaitoare despre ce calitati are nevoie un bun magistrat, altii nici nu au intrat bine in sistem si bag de seama ca sunt deja intoxicati, se cred chiar si psihiatri.Si uita ca inainte de a fi magistrat, trebuie sa fii om, cum bine spunea un reputat profesor.Poate ca esecul e perceput diferit de unii oameni, plus ca mi se pare cinic sa te indoiesti de capacitatile unora, pentru ca n-ai idee ce e in spatele fiecaruia.In concluzie, acest examen a devenit bafta chioara pentru unii, ghinion curat pentru altii.Nu doresc polemici inutile.
Ar insemna ca 3 ani cat am studiat special pentru INM, i-am pierdut aiurea !:D Cand colo trebuia doar ceva invocari, basca cateva acatiste, doua-trei pomeni ..asta asa ca sa ni se intoarca, ceva moaşte cu stat la cozi si mersul in genunchi de rigoare, un picut de post ca nu strica si o vorba buna la Urania ca sa alinieze stelele. Pfuuuu, daca stiam....;) Ce invatat frate, noroc sa ai...#-o Pai de ce nu ai intervenit frate mai devreme sa ne spui reteta succesului ? Acu te păli ?
Ca sa intreb retoric, ce legatura o fi avand primaria cu prefectura?Nu toti au procesor performant, nu toti ajung enciclopedii ambulante.Plus ca mai au si alte preocupari.Dar probabil ca, odata cocotati in corcodusul INM-ului, unii isi pierd brusc simtul realitatii.E un microb care se urca la cap.Si se cred spirituali.Fara sa fie.
tot vorbiti despre cum trebuie sa fie un magistrat inafara de impartial si alte insiruiri , ii rog pe cei care au luat note mari sa ne zica in limbaj liber cum trebuie sa fie comportamentul unui magistrat si tot ziceti de comportament bizar al celor cu note mci ce inseamna incompatibil, bizar cu profesia de magistrat????????
A..." primaria " am luat-o din concluzie " noroc chior pentru unii si curat ghinion pentru altii: asta inseamna admiterea la INM" Si asa am ajuns la "prefectura " Cum se obtine norocul !Ca s-a ajuns la aceasta concluzie fara sa se tina cont de premise, e alta discutie.
Si apropo....este concurs INM, nu examen. Examen este atunci cand nu esti in competitie cu nimeni, ci esti doar verificat dupa anumite criterii si trebuie sa obtii o anumita nota
Despre "cocatat in corcodusul INM-ului ".....nu merita .....o discutie