Ice Hellene a scris:
Oana-Cristina23 a scris:
@Ice Hellene: e fantezista propunerea ta. daca ar fi sa ducem rationamentul tau pana la extrem, atunci ar trebui ca toti auditorii sa faca seminarul de procedura penala/civila (sau ma rog,orice alta materie) cu un singur, acelasi formator, avand in vedere ca ei fac niste evaluari in cursul anului care conteaza 50% din nota finala. pentru ca si acolo poti spune ca totul tine de noroc si subiectivism. ei bine, nu. toti cei 5 oameni din fiecare comisie au fost pusi acolo pe considerente care tin de competenta. nu ai de unde sti ce prostie o fi spus cel care a luat nota 7 la interviu. ca banuiesc ca daca era totul perfect, ar fi fost imposibil sa i se dea nota aia, nu? ma indoiesc ca un om care a luat nota 10 la comisia x, ar fi luat nota 7 la comisia y. si la comisiile astea despre care spuneti voi ca ar fi fost mai severe s-au luat note mari,nu? aceia cum au putut? sa fim seriosi
Oana, eu nu ma refer la extreme, ci atunci cand persona face o greseala, iar aceasta greseala e interpretata total diferit de membrii comisiilor. Spre exemplu, X face o greseala la comisia Y si aceasta e taxata cu 0.25, iar Z la comisia W cu 0.75. In final aceasta mica diferenta va conta. Daca ar fi aceeasi comisie, pt aceeasi greseala cei intervievati ar fi taxati la fel. Tie nu ti se pare macar ciudat ca la 2 comisii majoritatea sa aiba note mari, iar la celelalte majoritatea sa aiba note mici? Eu vb de majoritate. Oare 80% din concurentii de la comisia X meritau note intre 7-8, s-au strans toti cei nepotriviti acestei profesii la aceeasi comisie? Mie mi-e clar ca a fost mult mai severa. Nu vreau sa dezbat mai mult pt ca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. E strict parerea mea, oricat ar parea de fantezista. ;)
Mada1780, sunt de-acord cu tine. :)
Da , cea mai buna solutie , o singura comisie , parerea mea .
@oana-cristina23 - constestatii la punctajul obtinut , au fost admise si anul asta , la logic nustiu in anii precedenti ca nu m am uitat........