avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
Aandreea_v a scris:

Aceeasi situatie si la mine. Mie mi-a cazut speta cu judecatoarea care a pozat in revista playboy ca iepuras. M-au intrebat ce i-as face si ce as raspunde ziarului de scandal care a republicat poza. Toti cei cu care am vorbit, inclusiv un psiholog mi-au zis ca reactiile, raspunsurile mele au fost perfect normale. PS: in cazul judecatoarei nu s-a dat inca o solutie..Ar fi interesant de urmarit :))gheisha87 a scris:

Nu inteleg de unii o iau personal si cred ca daca au luat nota mare la interviu st vizati automat de critici....eu nu am gresit cu nimic la aces interviu...am vb si cu un psiholog dupa si i-am explicat ce am facut si a zis ca trebuia sa iau nota maxima. Mie mi-au dat 2 spete, la a doua am bajbait putin dar in final am rasp corect. La final am plecat razand in hohote din sala de interviu...bizar ca mi-au dat doar 8.90. Oricum in ziua respectiva la comisia mea aceasta nota a fost a 3a in clasament...Poate trebuia sa ma prefac ca am emotii ...sa ies plangand si sa fiu umila ...habar nu am....

Mai mult , Dl. Danilet e de parere ca nu ar fi vreo problema ca tu ai pozat pe stiu eu unde. El considera ca tu prin faptul ca arati bn ai aduce chiar un spor imaginii justitiei in Romania XD
Stiu. Am vazut si eu postarea de pe blogul dumnealui. Acum poate ca nu mai dau senzatia ca ma.."zbat" :)) Iar judecatoarea in costum de iepuras apare mai imbracata decat alte persoane publice...Doar ca e roz si are urechi :))
lawnoob a scris:

Aandreea_v a scris:

Aceeasi situatie si la mine. Mie mi-a cazut speta cu judecatoarea care a pozat in revista playboy ca iepuras. M-au intrebat ce i-as face si ce as raspunde ziarului de scandal care a republicat poza. Toti cei cu care am vorbit, inclusiv un psiholog mi-au zis ca reactiile, raspunsurile mele au fost perfect normale. PS: in cazul judecatoarei nu s-a dat inca o solutie..Ar fi interesant de urmarit :))gheisha87 a scris:

Nu inteleg de unii o iau personal si cred ca daca au luat nota mare la interviu st vizati automat de critici....eu nu am gresit cu nimic la aces interviu...am vb si cu un psiholog dupa si i-am explicat ce am facut si a zis ca trebuia sa iau nota maxima. Mie mi-au dat 2 spete, la a doua am bajbait putin dar in final am rasp corect. La final am plecat razand in hohote din sala de interviu...bizar ca mi-au dat doar 8.90. Oricum in ziua respectiva la comisia mea aceasta nota a fost a 3a in clasament...Poate trebuia sa ma prefac ca am emotii ...sa ies plangand si sa fiu umila ...habar nu am....

Mai mult , Dl. Danilet e de parere ca nu ar fi vreo problema ca tu ai pozat pe stiu eu unde. El considera ca tu prin faptul ca arati bn ai aduce chiar un spor imaginii justitiei in Romania XD

Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
Aandreea_v, utilizator
poate o respinge la proba reputatiei pe jud, tu ce ai raspuns la playboy si cat ai luat ?ce alte spete au mai fost??
lawnoob a scris:

Aandreea_v a scris:

Multumesc pt. informatie!Deci trebuie si calitati estetice remarcabile.Adica sa te ajute fatza.Pacat ca nu sunt femeie, ca m-as fi prezentat tunata.

@Andreea v...acum mi-am dat seama cine esti...:(...nu pot sa cred ca ai avut 79 la juridic ,76 la logic si ti-au dat 7 la interviu....GOD....imi pare super rau pt tine...chiar nu e normal, si din ce vad eu pe forum, din postarile tale ai un comportament super normal, sincer nu inteleg ce naiba ai putut face la interviu de ti-au dat asa putin...ma gandesc ca nu te-ai apucat sa reproduci pictorialul pe acolo :))....sorry , dar mai tre sa si radem un pic.Propun sa facem in grup o terapie de recuperare dupa traumele inm :))...Cine se baga??....Gluma , gluma, dar eu zic sa facem un memoriu la CSM sa mai scoata din procentele astea de la interv pt anul urmator si sa puna o sg comisie in joc....nu 4 baltate.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2012
gheisha87, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)